Groen bestellen bij de boomkwekerij

Wij kweken de natuur van de toekomst

De groenste boomkwekerij van Nederland

Boomkwekerij de Vree kweekt en levert al ruim 25 jaar een uitgebreid groenassortiment van de beste kwaliteit. Kan het dan nog groener? Zeker wel, want we zijn een duurzame kweker. Bestel uw gewassen bij Planten- en Boomkwekerij de Vree.

Het hele jaar de mooiste bomen en planten

Op onze grote kwekerij groeien bomen, heesters, coniferen, haagplantsoenen en nog veel meer prachtig groen. Daarnaast kopen we bomen en planten in bij topkwekerijen in België, Italië en Duitsland.

Daarvoor vindt wel een strenge ingangscontrole plaats, want niet elke conifeer komt zomaar bij ons door de poort. Wanneer u bomen of planten bestelt bij Boomkwekerij de Vree, bent u verzekerd van gezond groen van de beste kwaliteit.

Boomkwekerij de Vree bezorgt

bomen geleverd in Duitsland

Bestel bomen, planten en ander groen bij Boomkwekerij de Vree. Uw bestelling wordt dan, op afspraak, binnen 3 dagen bij u geleverd. Nog leuker: De Vree levert niet alleen in Nederland. Momenteel bezorgen we ons groenassortiment aan groothandels, hoveniersbedrijven, groenprojectontwikkelaars en gemeenten in verschillende landen in Europa.

Groen bestellen bij de boomkwekerij

Wilt u het beste groen van de duurzame boomkwekerij in Midden-Nederland? Bestel direct en laat uw groen leveren in Nederland, België, Duitsland of elders in Europa.

Zelf uitzoeken? Kom langs in Ommeren

De ene boom is de andere niet. Daarom begrijpen wij het maar al te goed dat u ons assortiment eerst wilt bekijken. Een van onze specialisten leidt u rond over de kwekerij en vertelt meer over ons assortiment. Bent u op zoek naar een specifieke plant of wilt u plantentips voor uw project? We adviseren graag welke bomen en planten floreren in uw tuin of park.

Onderwerp onze bomen en planten gerust aan een kritische inspectie. We sturen u desgewenst foto’s van ons assortiment en laten de gewassen op de kwekerij zien. Gelijk meenemen? Geen probleem. Helpen wij u wel met inladen!